VWR Vaartocht zaterdag 25 augustus 2018

16.08.2018 | In de categorie Varen

Vanwege het enthousiasme waarmee de VWR vaartocht vorig jaar werd ontvangen organiseert VWR (Vereniging van Watereigenaren en Rechthebbende gebruikers in Reeuwijk) dit jaar opnieuw een vaartocht over de Reeuwijkse Plassen.

Doelstelling is tijdens deze tocht informatie te geven over de recente ontwikkelingen in dit unieke gebied in het midden van de Hollandse Randstad. Tijdens de tocht zal de vloot een aantal keren dicht bij elkaar varen en wordt er door tenminste een tweetal experts toelichting gegeven.

De vaartocht wordt mogelijk gemaakt door privé eigenaren van boten die allemaal elektrisch worden aangedreven. Een aantal van deze boten is speciaal ontwikkeld voor het varen op Reeuwijk, die worden hier gebouwd.

Tijdens de tocht kunnen de deelnemers een paar keer van boot wisselen, zodat ze de verschillende boten kunt ervaren.

Deelname aan de tocht staat open voor leden van VWR en hun introducés. Het aantal plaatsen is beperkt, toekenning vindt plaats op volgorde van ontvangst van inschrijving. Wilt u ook meevaren, neemt u dan contact op met VWR via: vaartocht@vwrreeuwijk.nl.

Programma

Tijd Onderdeel
10:00 Ontvangst bij het Wapen van Reeuwijk door het VWR Bestuur met koffie en wat lekkers.
10:20 Inscheping aan boord van de boten
10:30 Afvaart van de steigers van het Wapen van Reeuwijk
12:00 VWR heeft bij het Wapen een all-in Lunch als afsluiting van de vaartocht geregeld. Hiervoor geldt een eigen bijdrage à € 10 p.p..
13:45 Aankomst bij het Wapen en ontscheping
14:00 Start Lunch
15:00 Einde Lunch